KQZ tregon sa është e gatshme për zgjedhjet e parakohshme

KQZ tregon sa është e gatshme për zgjedhjet e parakohshme

Kryesuesja e Komisionit Qendror Zgjedhor, Valdete Daka ka thënë se KQZ është gati për të organizuar zgjedhjet e parakohshme.

Daka ka ftuar subjektet politike që të respektojnë ligjin për zgjedhjet dhe Kushtetutën e vendit.

Këto deklarata, Daka i ka dhënë në takimin e presidentit me subjektet politike, të thirrur për të caktuar datën e zgjedhjeve të parakohshme parlamentare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.