Opinion

Aktualitet

Foto Lajm

Ti shofer i shfrenuar

Ti shofer i shfrenuar

Nje doktor qe punon ne emergjence e ka postuar kete fotografi dhe ka shkruar: Ti shofer i shfrenuar te ftoj te na vizitosh ne emergjence vetem nje dite…

Shqipëria

  • Sport
  • Kulture
  • Bota

Rajoni

Politika

Ekonomi

Bota

Të qeshim sëbashku

Sport

Politika

Rajoni