Edhe serbët mbështesin Haradinajn për kryeministër

Edhe serbët mbështesin Haradinajn për kryeministër

Goran Rakiq, kryetari i Listës Serbe, ka thënë se nuk do të bllokojnë formimin e institucioneve të Kosovës.

Ai ka thënë se e mbështesin këdo që i ka numrat në Kuvendin e Kosovës.

“Nuk do të jemi bllokues të formimit të institucioneve të Kosovës. Nuk kemi deklaruar dhe nuk jemi për asnjë krahë, ne do të mbështesim atë që i ka numrat”, tha Rakiq.

Leave a Reply

Your email address will not be published.