Ti shofer i shfrenuar

Ti shofer i shfrenuar

Nje doktor qe punon ne emergjence e ka postuar kete fotografi dhe ka shkruar: Ti shofer i shfrenuar te ftoj te na vizitosh ne emergjence vetem nje dite qe ta kuptosh se ajo qe bene eshte krim dhe padrejtesi ndaj vetes dhe shoqerise.

Shperndajeni Ju Lutem.

Leave a Reply

Your email address will not be published.