Babai i 6 fëmijëve ka nevojë për transplant, veshka iu gjet por ta ndihmojmë të shkojë në spital jashtë shtetit

Babai i 6 fëmijëve ka nevojë për transplant, veshka iu gjet por ta ndihmojmë të shkojë në spital jashtë shtetit

Babai i 6 fëmijëve Nexhmedin Zeka ka nevojë për ndihmën tuaj. Ai vuan nga sëmundja e veshkave dhe gjëndja e tij është përkeqësuar shumë dhe duhet urgjent të bëjë transplantin e veshkës. Bashkëshortja e tij Ajkuna Zeka do tia ofrojë veshkën bashkëshortit por nuk i mbulojnë shpenzimet e operimit dhe qëndrimin në spital ne Turqi. Prandaj ata kërkojnë ndihmën tuaj për të plotësuar pjesën që mungon.

“Te nderuar miq po ju drejtohem juve kush ka mundesi te me ndihmoj per burrin tim i cili vuan nga veshket qe nje vit dhe ka nevoje per transplant te veshkes jashte vendit. Te gjithe ju qe me ndihmoni do tua di per nder sepse ndryshe nuk kam se si,njerezit human mund te me ndihmojne dhe permes llogaris bankare. Zoti ua kthefte ne gezime dhe shendet. Sinqerisht, Familja Zeka. Nexhmedin Zeka. Numri i gjirollogarise: 1501110003988227 , Raiffeisen Bank”” shkruan Ajkuna Zeka.

Gjithashtu familja Zeka falenderon të gjithë qytetarët që e kanë ndihmuar deri tani në çfarëdo mënyre. Ata bëjnë të ditur se deri tani janë mbledhur rreth 5 mijë euro.

Kontakti i familjes: 045243357

nexhi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

nexhi1

 

 

 

 

 

 

 

 

nexhi2

Leave a Reply

Your email address will not be published.