Rinumërimi vonon certifikimin e rezultateve të zgjedhjeve

Rinumërimi vonon certifikimin e rezultateve të zgjedhjeve

Mungesa e trajnimeve cilësore nga ana e Komisionit Qendror Zgjedhor (KQZ), si dhe përpjekja e komisionerëve për ta deformuar vullnetin e votuese duke mbështetur kandidatë të caktuar, po shihen si arsye që kanë çuar në rinumërim të dhjetëra kutive, shkruan sot Koha Ditore.

Nga 145 kuti që janë numëruar, Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka vendosur të hënën që të rinumërohen edhe 280 të tjera për shkak të mospërputhjes së të dhënave të kandidatëve dhe subjekteve politike. Ndërkaq 145 kuti janë numëruar më herët, që në total i bie rreth 17 për qind e të gjitha vendvotimeve.

Leave a Reply

Your email address will not be published.