Shfaqen zërat e parë në LDK që kërkojnë largimin e Isa Mustafës

Shfaqen zërat e parë në LDK që kërkojnë largimin e Isa Mustafës

Dega e LDK-së në Rashincë të komunës së Shtimes përmes një kumtese ka njoftuar se nuk e njeh më Isa Mustafën kryetar të kësaj partie.
Në këtë kumtesë është kërkuar urgjentisht përjashtimi i Isa Mustafës nga subjekti të cilin e udhëheq.

“Pas analizimit të gjendjes se krijuar me prishjen e koalicionit dhe rënien e qeverise Mustafa, Nëndega e LDK-Rashincë Shtime del me këtë njoftim. Nga sot nuk e njohim Isa Mustafën për kryetar të LDK dhe kërkojmë që urgjentisht të perjashtohet nga subjekti jonë politik. Për fajet dhe demët e shkaktuara popullit të Kosovës kërkojmë nga Prokuroria të fillojë hetimet ndaj tij. Me respekt Kryetari i Nëndegës Gazmend Haxhiu”, thuhet në njoftim.

Leave a Reply

Your email address will not be published.