Mustafa ka një njoftim të rëndësishëm për anëtaret e LDK-së

Mustafa ka një njoftim të rëndësishëm për anëtaret e LDK-së

Kryetari i Lidhjes Demokratike të Kosovës, Isa Mustafa ka njoftuar se do të mbledh Kryesinë dhe kryetarët e degëve të LDK-së. LDK, e fuqishme thotë Mustafa se do të jetë unike dhe do të ofrojë perspektivën më të mirë për Kosovën.

“Do të mbledhim rreth vetes të gjithë ata që ia dojnë të mirën këtij vendi. Vullneti i LDK-së i gërshetuar me interesat e vendit, kapërcen çdo interes tjeter”, ka shkruar Mustafa në ‘Facebook’, transmeton ‘Indeksonline’.

Postimi i plotë i Mustafës:

Anëtarë dhe përkrahës të LDK-së,

Sot do të mbledh Kryesinë dhe kryetarët e degëve të LDK-së. LDK e fuqishme dhe unike do të ofrojë perspektivën më të mirë për Kosovën. Do të mbledhim rreth vetes të gjithë ata që ia dojnë të mirën këtij vendi. Vullneti i LDK-së i gërshetuar me interesat e vendit, kapërcen çdo interes tjeter!

Leave a Reply

Your email address will not be published.