Kryekuvendari Xhaferi: Jam oficer, nuk di të tërhiqem mbrapa

Kryekuvendari Xhaferi: Jam oficer, nuk di të tërhiqem mbrapa

Gjatë takimit që ka zhvilluar sot zëvendësi-ndihmës sekretari amerikan i Shtetit, Hoyt Brian Yee, me kryetarin e ri të Kuvendit të Maqedonisë, Talat Xhaferi, ku i fundit i ka thënë të dërguarit amerikan se “si oficer që jam, nuk di të tërhiqem mbrapa, por do vazhdoj në rrugën time si kryetar i Kuvendit për të formuar qeverinë e re dhe institucionet e tjetra të vendit”, transmeton Alsat-m.

Leave a Reply

Your email address will not be published.