Ja në sa ora vendoset për zgjedhjet

Ja në sa ora vendoset për zgjedhjet

Presidenti i Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi, pas shpërndarjes së legjislaturës së pestë të Kuvendit të Republikës së Kosovës, do të mbaj takim konsultativ me subjektet politike për caktimin e datës së zgjedhjeve të parakohshme për Kuvendin e Republikës së Kosovës.

Takimi mbahet në orën 08:45. Të gjitha subjektet politike parlamentare janë ftuar në këtë takim dhe të njëjtata kanë konfirmuar pjesëmarrjen./Indeksonline/

Leave a Reply

Your email address will not be published.