Ish-ushtarit të UÇK-së i duhet operim urgjent, kërkohet ndihmë financiare

Ish-ushtarit të UÇK-së i duhet operim urgjent, kërkohet ndihmë financiare

Kërkohet ndihmë financiare për operimin urgjent të ish-ushtarit të UÇK-së, Fitim Beqirit, nga fshati Xërxe e Opojës, komuna e Dragashit.

Luten miqtë, shokët, dashamirët dhe të gjithë njerëzit me zemër humane dhe që kanë mundësi financiare, ta ndihmojnë financiarisht operacionin e FITIM BEQIRIT, i cili ka pësuar aksident të rëndë.

Numri kontaktues i vëllait të Fitimit, 049 740 949

Xhirollogaria bankare:

Raiffeisen Bank Kosovo J.S.C. Prishtina, Kosovo

Sëift Code: RBKOXKPR

Beneficiary’s Name: Afrim Beqiri

Beneficiary’s account: XK051502011000437948

Currency type: Euro

Leave a Reply

Your email address will not be published.