Djali i Ukshin Hotit tregon pse po kandidon për t’u bërë deputet (Video)

Djali i Ukshin Hotit tregon pse po kandidon për t’u bërë deputet (Video)

 

Zgjedhjet e parakohshme që do të mbahen në datën 11 qershor do të jenë një test për votuesin e Kosovës dhe një sfidë e brendshme ndërmjet kandidatëve të rinj dhe kandidatëve të vjetër. Që në legjislacionin e par vazhdimisht në Kosovë janë zgjedhyr deputet fytyra të vjetra por nënkryetari i rinisië së partisë demokratike të Kosovës Andin Hoti mendon se ka ardhur koha që në kuvendin e Kosovës të bejnë pjesë edhe fytyra të reja.

Djali i një prej figurave të rëndësishme të Kosovës i Ukshin Hotit, është shprehur për Tribuna Channel se ka vendosur të garojë për deputet për një fillim të ri të Kosovës.

Ndërkaq, ai ka thënë se në rast se zgjidhet deputet në kuvendin e Kosovës një nga kauzat që do mbrojë do të jetë edhe çështja e të zhdukurëve.

Leave a Reply

Your email address will not be published.