Bie nga kati i 9-të një person në lagjen Dardania (FOTO +18)

Bie nga kati i 9-të një person në lagjen Dardania (FOTO +18)

Një ngjarje e rëndë ka ndodhur sot në vendin e quajtur Kurriz në Prishtinë. Një person i gjinisë mashkullore i moshës përafërsisht 50 vjeçare ka rënë nga kati i 9-të i një ndërtesë dhe ka vdekur menjëherë nga plagët e shkaktuara,raproton Tribuna Channel.

Tribuna Channel në edicionin qëndror të lajmeve do të transmetojë edhe pamje nga kjo ngjarje e rëndë dhe do tju informojë për shkaqet dhe hetimet paraprake. Mësohet se policia është në vendngjarje dhe ka filluar hetimet paraprake.

pamje pamje1 pamje2 pamje3

Leave a Reply

Your email address will not be published.