7 vjeçari ka humbur shpresën për jetë (VIDEO)

7 vjeçari ka humbur shpresën për jetë (VIDEO)

Sëmundja dhe varfëria i kanë humbur shpresat për jetë Senad Bislimit nga Ferizaj. Ai jeton në kushte të vështira për jetës së bashku me babin dhe njerkën e tij.

Është vetëm 7 vjeç, por për të tashmë ka mbaruar shpresa për jetë..

Senad Bislimi, vogëlushi 7 vjeçar nga Ferizaj mbeti jetim që kur ishte 6 muajsh.

Ai vuan nga një sëmundje e cila është duke arritur në fazën ku vogëlushit rrezikon ti paralizohet i gjithë boshti kurrizor dhe truri.
Në pamundësi të sigurimit të barërave për shërim dhimbjet në boshtin kurrizor kanë kapluar të gjithë trupin e tij.

Kjo sëmundje Senadit i shkatërroj edhe ëndrrën për shkollim.

Senadit i vdiq edhe një vëlla .
Njerka e Senadit me lot në sy thotë se nuk dëshiron që një fat i tillë të përcjell edhe Senadin.

Për më shumë ndiqeni kronikën:

Leave a Reply

Your email address will not be published.