Votojnë udhëheqësit e serbëve të veriut Rakiq dhe Jeviq

Votojnë udhëheqësit e serbëve të veriut Rakiq dhe Jeviq

Numri i serbëve që po dalin për të votuar ka filluar të shtohet në veri të Mitrovicës, ndërkohë, në këto momente po presin për të votuar kryetari i Mitrovicës, Goran Rakiq, së bashku kryetari i qarkut të Mitrovicës, Vaso Jeviq.

Nga gjithsej 90 vendvotime që do të jenë në Kosovë, 30 prej tyre janë në komunat veriore të vendit, përkatësisht në veri të Mitrovicës 11, Zveçan 7, Zubin Potok 7 dhe në Leposaviq 5 vendvotime.

Mësohet se edhe në Zveçan, Leposaviq dhe Zubin Potok janë hapur qendrat e votimit me kohë.

Numri i atyre që kanë të drejtë vote në veri të Mitrovicës është rreth 15.137 persona.

Leave a Reply

Your email address will not be published.