Thyhen dyert e Zyrës së Prokurimit në QKUK

Thyhen dyert e Zyrës së Prokurimit në QKUK

Në QKUK janë thyer të gjitha dyert e dhomave të Zyrës së Prokurimit.

Policia është në vendin e ngjarjes, dhe tash për tash ka filluar marrjen në pyetje të punëtorëve të kësaj zyre, raporton Koha Ditore.

Nuk dihet se çfarë ka ndodhur me materialet e kësaj zyre.

Leave a Reply

Your email address will not be published.