Sheqerinska: Huliganët kanë pasur listë për të vrarë 7 deri në 8 deputetë

Sheqerinska: Huliganët kanë pasur listë për të vrarë 7 deri në 8 deputetë

Nënkryetarja e LSDM-së, Radmila Sheqerinska është e ftuar në 24 vesti ku tregon tmerrin e përjetuar mbrëmë.

Ajo ka thënë se ka parë Ziadin Selën se si po luftonte me jetën, dhe se ka përjetuar dhimbje të mëdha në kokë, por që sot ka kuptuar se e ka më të lënduar qafën.

Radmilla Sheqerinska tha se nuk është mërzitur shumë për dhunën por që po se prisnin të ekzekutoheshin nga huliganët.

“Huliganët ishin të përgatitur për të mbytur dhe vrarë, në listë kishin 7 deri në 8 deputetë por fal Zotit ne shpëtuam” deklaroi Sheqerinska.

Leave a Reply

Your email address will not be published.