Serbët sot zgjedhin Presidentin e ri: Në Kosovë 90 vendvotime me 100 mijë votues

Serbët sot zgjedhin Presidentin e ri: Në Kosovë 90 vendvotime me 100 mijë votues

Nga ora 7 deri në ora 20:00 në Serbi qytetarët do të kenë mundësi ta zgjedhin presidentin e tyre të ri.

Në listat zgjedhore në këtë shtet janë 6.724.949 votues dhe këta kanë mundësi të votojnë në 8.396 vende votimi

Vendvotime shteti serb i ka hapur edhe jashtë Serbisë për 11.590 votues me shtetësi serbe.

Në Kosovë Serbia ka hapur 90 vendevotime dhe të drejtë vote kanë 105.929 votues.

Leave a Reply

Your email address will not be published.