Pamjet e para të bazës ajrore që u bombardua nga SHBA (Foto)

Pamjet e para të bazës ajrore që u bombardua nga SHBA (Foto)

Një gazetar rus i Russia 24, ka arritur që të ketë qasje ekskluzive në bazën ajrore siriane pas sulmit dhe ka publikuar disa foto dhe video në instagram.

Ai ka thënë se jo të gjithë aeroplanët janë shkatërruar dhe se raportet e para thonë se nëntë janë djegur në hangarët e tyre.

Leave a Reply

Your email address will not be published.