Sot ka festë në PDK

Sot ka festë në PDK

Konventa e 8-të Zgjedhore e Partisë Demokratike të Kosovës është mbajtur dje. Ndërsa, kjo parti sot mban Konventën Festive.

Konventa mbahet në Sallën e Sporteve, në Pallatin e Rinisë në Prishtinë, duke filluar nga 16:00.

Në këtë konventë po marrin pjesë delegatët nga degët dhe organet drejtuese të këtij subjekti politik.

Leave a Reply

Your email address will not be published.